T: +386 (0)1 422 88 77, G: +386 (0)41 710 954, F: +386 (0)1 256 49 25, E: info@replika.si, www.replika.si

RAČUNOVODSKE STORITVE - DAVČNI ZASTOPNIK - SVETOVALNO PODJETJE - RAČUNOVODJA - LJUBLJANA - SLOVENIJA

Accounting and bookkeeping Buchhaltung und bilanzierung БУХГАЛТЕРСКИЕ Računovodstvo RAČUNOVODSTVENE USLUGE SERVIZI DI CONTABILITГЂ Accounting services

Replika tujcem nudi vse na enem mestu. Nudimo storitve rezervacije hotelov, organizacije prevozov, ureditve e-banke, najema prevajalcev ipd.

V Poslovnem klubu Replika razumemo, da so poslovnežu v tuji državi individualna obravnava, komunikacija v njegovem jeziku in prihranek časa zelo pomembni dejavniki. Našim strankam zato ob ostalih storitvah na njihovo željo nudimo storitve concierge, ki zajemajo: rezervacije hotelov, organizacijo sestankov, strokovno spremstvo svetovalcev, najem nepremičnin in poslovnih prostorov, organizacijo prevozov, ureditev e-banke, najem prevajalcev in prevajalskih storitev, osebno dostavo paketov na željeni naslov, najem vozil, pridobitev mobilnih telefonskih številk, ureditev spletne strani in elektronskega naslova idr.

Za celovito ponudbo poslovnih storitev pišite na replika@replika.si ali pokličite +386 (0)1 422 88 77.

V Repliki strankam pomagamo najti poslovne partnerje za uresničitev njihovih poslovnih idej in izpeljavo načrtovanih investicij.

Poslovno mreženje je ključ do uspeha v sodobnem poslovnem okolju. Poslovno mreženje oziroma medsebojno povezovanje z namenom uresničevanja poslovnih projektov je najcenejša in najučinkovitejša sodobna metoda za varno, uspešno in rentabilno širjenje poslovnih aktivnosti.

V Repliki zato oblikujemo konzorcije za javne razpise in investicijske konzorcije po meri in željah naših stalnih strank. K sodelovanju najprej povabimo prav zainteresirane stranke Poslovnega kluba Replika.

V Poslovnem klubu Replika največ poslovnih priložnosti in idej realiziramo na nepremičninskem in razvojno raziskovalnem področju. Na podlagi predhodnega soglasja drugega partnerja medsebojno povezujemo naše stranke z namenom skupnega uresničevanja prebojnih poslovnih idej. Naši strokovnjaki pa lahko ideje tudi pomagajo uresničiti.

Iščete zanesljivega poslovnega partnerja in ga ne poznate? V Repliki vam ga lahko pomagamo najti! Za več informacij pišite na klub@replika.si ali pokličite +386 (0)1 422 88 77.

Poslovnim partnerjem, potencialnim tujim investitorjem in stalnim strankam nudimo možnost morskega oddiha ali kreativnega konca tedna na slovenski obali.

V občini Piran, le 300 metrov od morja, svojim obstoječim in potencialnim novim strankam nudimo možnost najema moderno opremljenega apartmaja. To je idealen kraj, če si želite mir, prostor za kratek oddih ali pa okolje za kreiranje poslovnih idej. Moderno zasnovan apartma s petimi ležišči in prostorno teraso, ki ga od mestnega jedra in kavice ob morju loči le kratek sprehod, nudi prijetno in nepozabno bivanje.

Priporočamo, da se odločite za koriščenje apartmaja, če ste med potencialnimi kupci nepremičnine v Sloveniji. Na ta način boste namreč predhodno pridobili zelo koristne informacije, katere vam bodo kasneje v veliko pomoč pri Vaši nakupni odločitvi.

Poslovni klub Poslovni klub Poslovni klub
Poslovni klub Poslovni klub Poslovni klub
Poslovni klub Poslovni klub Poslovni klub
Poslovni klub Poslovni klub  

 

V Repliki za stranke Poslovnega kluba iščemo aktualne poslovne informacije na trgu glede na njihove možnosti, potrebe, pričakovanja in želje.

V poplavi informacij je za posamezno podjetje sledenje aktualnim spremembam davčne in druge zakonodaje, investicijskim priložnostim v zvezi z nakupi nepremičnin v stečajih ali na javnih dražbah ter drugih investicijskih priložnosti preobsežno in nerentabilno. V Poslovnem klubu Replika zato zbiramo poslovne informacije, jih filtriramo in nudimo svojim strankam na podlagi medsebojnega partnerskega dogovora.

V Poslovnem klubu Replika razvijamo tudi posamezne projekte in ideje preko partnerstva z našimi strankami. Na ta način strankam nudimo možnost sodelovanja v poslovnih in finančnih konzorcijih ter s tem ustvarjamo dodano vrednost za vključena podjetja.

Želite biti obveščeni o pravih poslovnih priložnostih? Pišite na klub@replika.si ali pokličite +386 (0)1 422 88 77.

 

<< Nazaj

Accounting video

video predstavitev

Promo video teaser

Odličnost skupine Replika
Skupino Replika odlikujejo strokovni kadri, znanje, visoka kakovost dela in velika odzivnost.

Računovodstvo

VIRTUALNA PISARNA IN E-NASVET

Virtualna pisarna
Nudimo registracijo podjetja na našem poslovnem naslovu v Ljubljani, Slovenija (EU) in elektronsko svetovanje.

E-nasvet

Horizon 2020 tools

Poslovni klub Replika

Prenos poslovanja v Slovenijo

 • NAKUP PODJETJA

  Nakup podjetja v Sloveniji (to je že ustanovljenega in čistega podjetja) vam omogoča hiter in enostaven prodor na slovenski trg ter takojšnji začetek poslovanja.

 • USTANOVITEV PODJETJA

  Ustanovitev podjetja v Sloveniji vam omogoča, da izkoristite vse ugodnosti, ki pripadajo novoustanovljenim podjetjem znotraj EU. Postopek vodijo svetovalci Replike.

 • SEDEŽ PODJETJA

  Sedež podjetja v določeni regiji lahko pomeni tudi konkurenčno prednost. Sedež Vašega podjetja je lahko tudi na našem poslovnem naslovu.

 • BANČNI RAČUN

  Izbira prave banke je pomembna za nemoteno poslovanje podjetja. Nudimo celovito finančno svetovanje, vzpostavitev e-banke in vodenje komunikacije z bankami.

 • ŽIG PODJETJA

  V podrobnostih so skrite prednosti odličnih podjetij. Podjetjem nudimo vse na enem mestu; tudi izdelavo žiga podjetja.

 • DAVČNA ŠTEVILKA

  Zakonito davčno poslovanje in davčni prihranki so predpogoj za uspeh podjetja. Nudimo celovito davčno svetovanje, vključno z ureditvijo davčne številke.

 • IDENTIFIKACIJA ZA DDV

  Tuje podjetje mora davčnemu organu predložiti zahtevano dokumentacijo, da se lahko identificira kot DDV zavezanec. Na zahtevo stranke pripravimo vse potrebne listine.

 • VIRTUALNA PISARNA

  Razvoj komunikacijskih orodij omogoča, da ste virtualno prisotni kjerkoli in nemoteno poslujete. Uresničite to z našim e-računovodstvom, e-svetovanjem in e-banko.

 • DOVOLJENJE ZA PREBIVANJE

  Za opravljanje dela v Sloveniji si morate poleg delovnega dovoljenja urediti tudi dovoljenje za preprebivanje. Vso dokumentacijo urejamo individualno in glede na potrebe posameznika.

 • DELOVNO DOVOLJENJE

  Delovno dovoljenje je ključni dokument za začetek opravljanja dejavnosti v Sloveniji. V nadaljevanju vam uredimo še dovoljenje za preprebivanje.

 • KNJIGOVODSTVO IN RAČUNOVODSTVO

  Urejeno knjigovodstvo in računovodstvo sta ključna temelja podjetij za uspešno poslovanje. V Repliki nudimo celovite računovodske storitve že od leta 2003.

 • DAVČNI ZASTOPNIK

  Če imate sedež v državi izven EU in poslujete v Sloveniji, potrebujete davčnega zastopnika. Replika je priznan davčni zastopnik mednarodno uveljavljenim podjetjem.

 • POVRAČILO DDV

  Za tujce brez stalnega bivališča v Evropski Skupnosti (EU) obstaja možnost povračila DDV. V Repliki za svoje stranke uredimo vračilo davka.

 • TRISTRANSKI POSLI

  Pravila obračunavanja DDV za mednarodne transakcije zahtevajo dobro poznavanje davčne zakonodaje. V Repliki nudimo davčno svetovanje pri tristranskih poslih.

 • INTRASTAT

  Poročanje za intrastat je le ena od obveznosti podjetij. Naši svetovalci lahko zavezance te obveznosti razbremenijo.

 • TRANSFERNE CENE

  Transferne cene in pravilno obračunavanje davka lahko pomembno vpliva na poslovni izid vašega podjetja. V Repliki Vam lahko svetujemo pri določanju transfernih cen.

 • DAVEK OD DOBIČKA

  Optimizacija davčne bilance lahko pomembno zmanjša davek od dobička podjetja na zakonit način. Optimizacijo Vam nudimo v okviru davčnega svetovanja Replike.

 • POSLOVNI NAČRT

  Priprava poslovnega načrta, ki bo uspešno izveden, zahteva znanje poslovodstva, financ in prava. V Repliki imamo vse strokovnjake in potrebna znanja na enem mestu.

 • POSLOVNE STORITVE

  Ste izvrsten manager, pa nimate časa in kadra, da vse naredite sami. Outsourcing poslovnih storitev je danes nujnost in konkurenčna prednost.

 • FINANCIRANJE PROJEKTOV

  Ustrezno financiranje projekta je ključno za njegov uspeh. Naši strokovnjaki nudijo celovito finančno svetovanje pri pridobivanju različnih virov sredstev.

 • INVESTICIJSKI PROJEKTI

  Obstajajo odlični investicijski projekti, ki potrebujejo finančna sredstva. V Repliki vemo katere investicije imajo potencial.

 • NEPOVRATNA SREDSTVA

  Nepovratna sredstva so lahko pomemben vir dodatnega financiranja vašega projekta. V Repliki poznamo možnosti in načine pridobivanja nepovratnih sredstev.

 • INVESTICIJE V NEPREMIČNINE

  Nakup nepremičnine ali hiše v Sloveniji zahteva poznavanje trga nepremičnin ter njihovega stanja. V Repliki opravljamo vse nepremičninske storitve.

 • JAVNE DRAŽBE

  Nakup nepremičnin na javnih dražbah je lahko odlična investicijska priložnost. Pri nas spremljamo javne dražbe nepremičnin v Sloveniji.

 • PRAVNI NASVET

  Ustanovitev podjetja, nakup podjetja, zaposlovanje, splošni pogoji, pogodbe vseh vrst. Pravni nasvet našega pravnega strokovnjaka lahko reši vaše izzive.

 • POSLOVNI KLUB REPLIKA

  Poslovno druženje in izmenjavo aktualnih poslovnih informacij za naše stranke nudi Poslovni klub Replika. Vabimo Vas, da se nam pridružite.

 • POSLOVNI PARTNER

  Izbira pravega poslovnega partnerja je vedno pomembna za uspešno realizacijo projekta. V Repliki Vam lahko preverimo ali pomagamo najti ustreznega partnerja.

1/3

Investicijski projekti, naložbe v nepremičnine, izobraževanje in javne dražbe nepremičnin

Replika Invest

znanje za investicije d.o.o.

Nepovratna sredstva EU, zastopanje podjetij, optimizacija poslovanja in vodenje projektov

Replika PRO

idejni inženiring, projekti, raziskave in optimizacija, d.o.o.

Naj računovodski servis 2012
Best accounting service in Slovenia
Certified accounting service
Replika accounting
EFQM
European business award
EFQM
EFQM